Follow Us met Follow Me!


Ontdek Follow Me, de nieuwe Needle single
afkomstig van ons laatste album Porcupine.

Follow Us, volg ons om alle andere tracks één per één te ontdekken de komende maanden.
Follow Us, volg ons op Youtube om alle videoclips met verschillende "road movies" te ontdekken doorheen het Porcupine album.

Porcupine Pers Recensies


Klik hier om een overzicht van de verschillende album recensies te lezen. Zo o.a. in Oor, Gonzo Circus, Cutting Edge, enz...

Volgende LIVE concerten:17 september 2016
Le Pot Au Lait - Luik (B)

7 oktober 2016
CHARLATAN - Gent (B)

12 januari 2017
Chatleroi - Antwerpen (B)

Muzikale soundtrack voor Chasse Patate door STUDIO ORKA


Naast ons nieuw album en de sterke live shows, zijn we sinds deze zomer ook "part of the act" in STUDIO ORKA's nieuwe voorstelling Chasse Patate waarvoor we de muziek maakten en ook live uitvoeren, dit met Belgische topacteurs als Titus De Voogdt (Steve & Sky), Dominique Van Malder (Abatoir Fermé, Radio Gaga), Janne Desmet, Julie Delrue, Eline Kuppens (Left Bank), regisseur Martine Decroos en filmregisseur Peter Monsaert ("Offline" en net met "Le Ciel Flamand" geselecteerd voor de filmfestivals in Toronto, San Sebastian en Londen).

De ultieme crossover van muziek uit de underground rock scene, het fantasierijke, mooie en naïeve uit het jeugdtheater en het decor, acteurs en regisseurscoach uit de filmwereld. Wat een avontuur... Peter Monsaert is ondertussen ook een grote Needle fan!

We speelden 18 shows in België (Gentse Feesten, C-Mine Genk en Theater op de Markt Hasselt) en nog eens 11 voorstellingen in Duitsland op de Rühr Triënnale waar het stuk Sumpfland als titel kreeg.

Enkele quotes uit de pers:

"Met live muziek, wat een bombastisch en tegelijk bezwerend extraatje gaf!"
De Mening

"... en, gelukkig voor ons, heeft er zich ook een bende oude, rockende 'hippies' - Wim Deliveyne, Peter De Bosschere en Luc Waegeman, samen Needle and the Pain Reaction - in de drek vastgereden. Zij zorgen voor een passende soundscape (en hadden gerust vaker mogen inbreken in het spel)."
Knack Focus

"De acteurs spelen de pannen van het dak, gerugsteund door de subtiele live soundtrack van een rockband (zogezegd gestrand met autopech) die het verhaal kracht bijzet."
De Morgen